ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ .

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΓΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

THE 3 LAWS OF THE UNIVERSAL ELLANIA HEROES

      This text presents the 3 Laws of the universal Ellania Heroes deriving from SIRIUS the womb of our creation and belonging to the sacre...

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

7 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ!!

 

7 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΕ. ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ…

Η ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ… ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ…


BHA (ΒΟΥΤΥΛΙΚΗ ΥΔΡΟΞΥΑΝΙΣΟΛΗ, Ε 320)

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΤΑΓΓΙΣΜΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΛΑΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΜΕΛΕΤΗ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ JAPANESE JOURNAL OF CANCER RESEARCH, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΒΗΑ «ΕΥΛΟΓΩΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΟΥΣΙΑ», ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ.
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: ΣΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΤΣΙΧΛΕΣ, ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ.

PARABENS

Τα PBs χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε προϊόντα με βάση το νερό, μιας και εκεί οι μύκητες και τα βακτήρια αναπτύσσονται ευκολότερα, όπως σαμπουάν, κρέμες προσώπου και σώματος. Επίσης, χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά στα λαχανικά, τα λίπη, τα έλαια, τα γαλακτοκομικά και τις σάλτσες.

Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους επιλέγονται τα PBs ως αντιμικροβιακοί παράγοντες, είναι το χαμηλό τους κόστος, η γρήγορη βιο-αποικοδομησιμοτητά τους, άλλα και η χημική τους σταθερότητα σε ένα μεγάλο εύρος pH (4-7.5) και σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών

Το πρώτο PB ήταν ο μαλαχίτης (ουσία με χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα)


ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΟΥΧΛΑΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΚΤΗΡΙΟΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ PARABENS ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ ΣΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ PARABENS ΣΕ ΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.
ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ: ΣΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΥΔΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΜΕΡΙΚΩΣ ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΑ ΕΛΑΙΑ

ΜΗ ΣΥΓΧΕΕΤΕ ΤΟ «0 ΓΡ. ΤΡΑΝΣ ΛΙΠΑΡΑ» ΜΕ ΤΟ «ΧΩΡΙΣ TRANS ΛΙΠΑΡΑ». ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΗΔΕΝ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΡΑΝΣ ΛΙΠΑΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 0,49 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΧΩΡΙΣ TRANS ΛΙΠΑΡΑ. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. Η ΜΕΡΙΚΗ ΥΔΡΟΓΟΝΩΣΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΨΥΞΗΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΑ Η ΜΕΡΙΚΩΣ ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΑ ΕΛΑΙΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΙΕΙΝΑ ΛΙΠΑΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ: 
WWW.CLICKATLIFE.GR/STORY/DIATROFI/4-UGIEINA-LIPARA-KAI-ENA-POU-PREPEI-NA-APOFEUGOUME?ID=2240349 .
ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ: ΣΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΠΙΤΣΕΣ, ΣΤΕΡΕΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΙΠΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΜΗ.

ΝΙΤΡΩΔΕΣ ΝΑΤΡΙΟ


ΤΑ ΝΙΤΡΩΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΑΜΙΝΟΞΕΑ (ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΗΓΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΝΙΤΡΟΖΑΜΙΝΕΣ, ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΥΘΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ –ΚΥΡΙΩΣ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C- ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΩΣΤΟΣΟ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ: ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.

ΧΡΩΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ… ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ -ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ. ΑΛΛΑ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ COLA, ΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΈΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ;
ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ: ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ COLA.

ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ 5 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΝΑΔΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ 6 ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 40, ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 3 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΓΚΟΥΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ: ΣΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ, ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ.

ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗ ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ


Η ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗ ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΟΞΙΝΗΣ Η ΕΝΖΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΔΡΟΛΥΣΗΣ. ΈΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΞΕΑ, ΤΟ ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΝΑΤΡΙΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΟΞΙΝΟ ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ (MSG), ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ - ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΝΑΥΤΙΑ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ Κ.Α..
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ: ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ, ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΟΥΠΕΣ, ΣΕ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΜΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.
 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ,ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ,ΩΣΤΡ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΑ

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟ,ΧΗΜΙΚΟ,ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟ κα ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΞΙΑΚΟΥ





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ