ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ .

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΓΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

THE 3 LAWS OF THE UNIVERSAL ELLANIA HEROES

      This text presents the 3 Laws of the universal Ellania Heroes deriving from SIRIUS the womb of our creation and belonging to the sacre...

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

  




ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ"
Στην χρονιά που μας πέρασε (2022) καταγράφηκαν πάνω από εξακόσιες αυτοκτονίες δηλαδή δύο αυτοκτονίες ανά ημέρα. Το λυπηρότερο είναι η αυτοκτονίες ακόμη και παιδιών.
Τα πιθανά κίνητρα, οι αιτίες του φαινομένου αυτού συζητιούνται στην παρούσα εκπομπή της Άννας Τσιριγώτη με τον υποψήφιο βουλευτή της Ελλήνων Συνέλευσις στην Α’ Θεσσαλονίκης Παρασκευά Αρσενίου, καθώς και η προoπτική της ολικής αντιμετώπισης φαινομένων τέτοιων στις ημέρες της Ελλήνων Πολιτείας όπως αυτή προβλέπεται να εγκαθιδρυθεί από την Συνέλευση όλων των Ελλήνων ενωμένων και δυνατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ